Stuga

Vi har även ett vinterbonat Gästhus med självhushåll som vi hyr ut veckovis 4-6 bäddar

OBS. Rökfritt samt ej husdjur.

gasthuset.jpgLantligt läge med fårhage nära huset.

Nära till sjön Unden och badstrand ca 900m. Många fina cyklevägar samt sverigeleden som går förbi. Tur-ridning vid Ridleder Tiveden. Många vandringsleder i Tivedens Nationalpark samt Bergslagsleden och Munkastigen passerar i närheten. Kanotpaddling på Kanotleden genom fina små sjöar eller på Norra Unden med sina små öar.

Huset har elvärme, kaklat badrum med dusch och WC samt Tvättmaskin. Modernt kök med diskmaskin, elspis/ugn, mikrovågsugn samt rymlig kyl och frys. Ett sovrum med 2 sängar, övervåning/loft med en dubbelsäng och en enkelsäng samt 2 fåtöljer och en 2-sits soffa.

I Huset finns en storstuga med kök, matplats och vardagsrum. Soffan kan bli en bekväm större dubbelsäng. Det finns radio, cd-spelare samt DVD (TV finns men ej tv-kanaler, endast för dvd).

Tillgång till trådlöst internet finns (där svt play fungerar utmärkt om man absolut vill titta på tv, medtag bärbar dator som kopplas in via HDMI till tv´n, sladd finns..)

Trädgårdsmöbler samt grill finns tillgängligt mellan maj-septermber.

 

dsc02902.jpg

Priset är 6000:- /vecka.

På hösten / vintern 5000:-/vecka det tillkommer el med 3kr/kwh.

 i priset ingår lån av sängkläder samt 1 stor och 1 liten handduk per person.

Då vi har ett eget system för hantering av avloppsvattnet ställer vi även disk/tvättmedel till förfogande (medel som är anpassat till detta system)

 

 

 

sovrummet.jpg

 Fler bilder Stugan / Gästhuset vid olika årstider

 

 Det finns även möjlighet att hyra båt, kajak, bastu och vedeldad badtunna (direkt vid Undens strand) vid Pensionat Tiveden som inte ligger långt ifrån oss (ca4km). Under sommaren finns även Restaurang/Café hos dom.

 

Vädret Tivedstorp